Swapfiets nu ook in Den Bosch

20180704_swap

‘s Hertogenbosch, 4 juli 2018 – Met de introductie van Swapfiets in Den Bosch hoeven Bosschenaren zich nooit meer zorgen te maken over een kapotte fiets. Het bedrijf dat hun klanten voorziet van een altijd werkende fiets, is al een groot succes in negentien Nederlandse steden en nu dus ook officieel actief in Den Bosch.

Swapfiets werkt eenvoudig. Voor €19,00 per maand krijg je een kwaliteitsfiets met 7 versnellingen. Bij een defect, zoals een lekke band, komt er een fietsenmaker binnen 12 uur langs. Deze zal de Swapfiets repareren of ‘swappen’ voor een ander exemplaar. Op deze manier ben je altijd binnen tien minuten weer op pad.

Fietsstad ‘s Hertogenbosch
Den Bosch is een stad die goed is ingericht op fietsers. Het concept wordt dan ook omarmd door Jolanda Smit-van Oijen, de fietsregisseur van Brabant Mobiliteit Netwerk. Smit-van Oijen: “Als fietsregisseur zet ik me in voor een aantrekkelijk en bereikbaar Brabant en een concept als Swapfiets draagt hier zeker aan bij. Door de gebruiker te ontzorgen wordt fietsen nóg leuker en daarmee past Swapfiets uitstekend bij ons werk om werkgevers en overheden te ondersteunen bij het vergroten van het aantal fietsende medewerkers.” Den Bosch is de vierde Brabantse stad waar het bedrijf actief is: een Swapfiets-abonnement is in Brabant ook af te sluiten in Breda, Tilburg en Eindhoven.

Blauwe voorband
Swapfiets onderscheidt zich van bestaande fiets-concepten omdat elke klant zijn of haar eigen fiets heeft. De Swapfiets is te herkennen aan de iconische blauwe voorband.

Categorieën