Fietscafé 9 april in Eindhoven

Na het succes van vorig jaar organiseerden we opnieuw een aantal fietscafés oa. 9 april in de Vélofoof in Eindhoven! Het was een leuke manier om andere fietsers en Fietsersbond leden te ontmoeten én actief mee te denken over de toekomst van de Fietsersbond. Deze avond begon trouwens met een workshop over fietsnavigatie!

Het gaat goed met de fiets. De rol van de fiets in onze dagelijkse verplaatsingen gaat zeker veranderen. Verstedelijking, zorg om het klimaat, de wens gezonder te leven: ontwikkelingen waar de fiets een positieve bijdrage aan kan geven. In de nieuwe Fietsvisie 2040 schreven we onze toekomstdromen op over die nieuwe rol. Het is een inspirerend verhaal over onze inzet om iedereen veilig en comfortabel te laten fietsen, onze bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen.

Gaat de Fietsersbond dan ook veranderen? Jazeker! Onze wens is te groeien naar een vereniging die gevarieerder is. We willen er zijn er voor alle soorten fietsers. Hoe gaan we dat doen? Wat heeft de vereniging Fietsersbond nodig om haar toekomstdromen waar te maken?

Daarover willen we met jou in gesprek. Wat we graag van jou willen weten: Hoe ziet jouw Fietsersbond eruit? Wat mis je, wat maakt het nog leuker? Hoe wil je meepraten, wat wil je doen? Waarom zou je lid worden? Hoe kunnen we elkaar helpen nieuwe vrijwilligers te vinden? Vóór we ons hierover buigen, beginnen we met een leuke en praktische workshop fietsnavigatie.

Categorieën