donderdagavond 22 oktober kan niet doorgaan

Fietsverlichtingsactie Den Bosch afgelast

inrichting is corona-proof

De Fietsverlichtingsactie donderdagavond 22 oktober is afgelast

Door de nieuwe corona-maatregelen is het niet mogelijk op verantwoorde wijze dit jaar een fietsverlichtingsactie te houden.

U zult thuis uw verlichting moeten controleren en zonodig repareren.
De Fietsersbond weet als geen ander dat er veel slechte verlichting bestaat en dat verlichting snel stuk kan gaan. De Fietsersbond test regelmatig allerlei soorten koplampen, achterlichten en dynamo’s. Uitgebreide informatie hierover staat op de landelijke website.

Tip nummer één van de Fietsersbond: monteer batterijverlichting als achterlicht. Het grote voordeel daarvan is dat er dan geen draadjes lopen van het achterlicht naar de dynamo. Want iedere fietser weet dat juist die draadjes altijd kapot gaan. Ledverlichting (die op batterijen werkt) is daarom populair.

Geen licht kan je een boete van € 55,= opleveren.

Categorieën