Samenwerkingsagenda BrabantStad FIETS vastgesteld

B5 steden werken aan schaalsprong Fiets

19 april 2019: de toekomst is aan samenwerkende steden. Dáár zullen de oplossingen voor de grote maatschappelijke problemen =zoals mobiliteit= vandaan moeten komen. Steden moeten zich richten op samenwerking en netwerken, op creativiteit en innovatie.

Kernboodschap:
Door de optimalisatie in de wisselwerking tussen de (elektrische) fiets, de fietser en het fietspad wordt fietsen het duurzame alternatief voor de verplaatsingen op de korte en middellange afstanden en draagt daarmee bij aan economische bereikbaarheid, stedelijke leefbaarheid, sociale interactie, gezondheid en een gezonder Brabants leefmilieu.

De 5 grootste Brabantse steden (B5) willen dit bereiken door te werken aan:

  • OPTIMALISATIE FIETSNETWERK
  • GEDRAGSVERANDERING & VEILIGHEID
  • FIETS IN DE KETEN
  • KENNIS & INNOVATIE
  • MARKETING, COMMUNICATIE & SAMENWERKING
  • DATA, MONITORING & EVALUATIE

Hieronder kunt u de agenda downloaden.

pdf

Samenwerkingsagenda_Fiets_2019

Download

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *