De afdeling in Den Bosch heeft succes met “schouw” van hoofdfietsroutes

Den Bosch: succes met zgn. schouw

Inmiddels 3 hoofdfietsroutes geïnventariseerd

heetman_brug

Op een warme zaterdagmiddag (29 juni) fietste een tiental Bossche leden van de Fietsersbond langs de noord-zuid hoofdfietsroute, van de Vughterweg via Koningsweg, Oranje Nassaulaan, Koninginnelaan naar de Orthenseweg.
Als je zoiets met een groep doet, zie je veel mee. Iedereen let wel op een ander aspect en je kunt er ter plaatse meteen met elkaar over discussiëren. Soms ben je zelf blind geworden voor een aantal problemen en met een groep komen juist alle knelpunten naar voren.
In Den Bosch stellen ze per hoofdfietsroute een rapportje op wat eerst met de betrokken gemeente-ambtenaren wordt besproken. Zonodig worden later ook raadsleden benaderd en kan via de pers wat extra druk worden gelegd.
Kortom, een leuk actie- en bindmiddel voor de afdeling.
En misschien ook voor jouw afdeling…

Categorieën