Zo doe je mee aan de Fietsstad verkiezing 2020

Kies jouw Fietsstad 2020

en maak kans op een Gazelle electrische fiets

wingazelle_1

Vul de fietsenquete in via deze link .

We zijn benieuwd naar je fietservaring in de gemeente waar je vaak fietst. Doen ze genoeg voor fietsers of mag er een tandje bij? Door je mening te geven kunnen we aan de slag om fietsen nóg veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien lever je een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland!

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten. Doe je mee, dan maak je kans op prachtige prijzen zoals één Gazelle e-bike en 10x luxe Spanninga fietslampjes. Daarnaast geniet je van korting op een ticket voor Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs, het hele assortiment van Xtorm en een hotelovernachting van Goedverblijf.nl

Over die e-bike:
Gazelle komt binnenkort met een nieuwe e-bike die zich uitstekend thuis voelt in de stad en niet terugdeinst voor volle fietsenstallingen. Vul de enquête in en maak kans op het winnen van deze nieuwe elektrische stadsfiets t.w.v. €2199,-.

Waarom de enquête invullen?
• Jouw mening laat zien waar een gemeente het beter kan doen
• Gemeenten stimuleren om beter fietsbeleid door te voeren
• Veiliger en comfortabeler fietsen voor iedereen
Meer weten? Kijk op fietsstad2020.nl

….En wist je dat je de enquête ook kunt invullen voor de gemeente waar je werkt of vaak fietst? Dit hoeft niet de gemeente te zijn waar je woont.

Categorieën