hoe kan het recreatief fietsen verbeterd worden ?

Biesbosch fietsrapport

Fietsersbond schetst diverse verbeteringen

biesbosch-knoop

De provinciale vertegenwoordigers van Zuid-Holland en Noord-Brabant hebben in een rapport mogelijke verbeteringen vastgelegd om het recreatief fietsverkeer in het Nationale Park de Biesbosch naar een hoger plan te tillen.
In de adviezen wordt vooral aangehaakt bij bestaande initiatieven zoals “Fietsers welkom” bij de horeca, het uitbouwen en toevoegen van toegangspoorten en de aanleg van meer rustpunten (tegen regen en tegenwoordig ook een brandende zon).
Ook worden mogelijkheden genoemd om het fietsnetwerk te verfijnen.
Op 10 nov. 2022 worden deze plannen tijdens een Biesbosch-netwerk bijeenkomst nader toegelicht.
U kunt het rapport inzien en/of downloaden via deze link.

Categorieën