Vervang suggestiestroken door fietspaden, veel veiliger!

Fietspaden Bergsche Maasdijk

oproep aan provincie Gelderland

Maak de Bergsche Maasdijk veiliger voor fietsers
petitie-spandoek
 
9 november 2023: provincie onderzoekt of het plan beter kan
Voor nu even goed nieuws over de plannen voor de N831: n.a.v. onderstaand protest van het bewonerscomité “Bergsche Maasdijk Veilig” maakt de provincie Gelderland een pas op de plaats; zie dit stukje in het Brabants Dagblad.


 
Petitie voor vrijliggende fietspaden Bergsche Maasdijk
De provincie Gelderland wil de N831 aanpakken maar heeft tot nu toe geen geld over om op de gevaarlijke Eilandsedijk (de N831 Heusden – Well) de fietssuggestiestroken te vervangen door vrijliggende fietspaden. De gemeente Zaltbommel is wèl voorstander van dit idee. De provincie kijkt op dit moment alleen maar naar renovatie van de dijk en de kap van alle waardevolle bomen.

Kortom, een oproep om deze petitie te ondertekenen.

Categorieën