WORD JIJ GELUKKIG VAN FIETSEN IN JOUW GEMEENTE?

FIETSGEMEENTE 2024

vul t/m 12 november de enquete hier in

Bossche afdeling
Woon jij in een fietsvriendelijke gemeente? Of heb je nog veel verbeterpunten? Geef je mening in de enquête Fietsgemeente 2024. Zo brengen we met jouw hulp in kaart waar fietsers het beste af zijn. Ook verzamelen we zo feedback voor alle gemeenten. De beste gemeente wint de felbegeerde titel Fietsgemeente 2024! Eerder gingen onder andere Houten, Veenendaal en Schiermonnikoog er met de titel vandoor.

Help jij mee om het fietsen in Nederland veiliger en comfortabeler te maken?
Vul in 10 minuten de enquête in voor de gemeente(n) waar je vaak fietst: als inwoner, forens of bezoeker. Dit is het moment om je mening te delen over dat ene kruispunt of een onveilige schoolroute. Met je deelname maak je kans op mooie prijzen, zoals een nieuwe fiets naar keuze ter waarde van 2.000 euro en een mooie regenjas. Deel de enquête met je vrienden, familie, collega’s of fietsmaatjes. Samen zorgen we ervoor dat het fietsen voor iedereen veiliger, comfortabeler en leuker wordt.

Meer info en de laatste stand van zaken m.b.t. het aantal ingevulde enquetes per gemeente: wie doet mee.

Link naar de in te vullen enquete
 
Vooral in oranje en rode gemeentes willen we voor een goed beeld nog meer enquetes ontvangen.
stavaza 19 oktober

Categorieën